Преглед на платформа Finpari

Брокерската компания Finpari е на пазара от 2012 г. Брокерът е регистриран в Кипър и притежава сертификати на CySec (Кипърската комисия по ценните книжа и борсите), което е знак за надеждност. Компанията се регулира от местното законодателство.

Видове бинарни опции

Освен обичайните видове опции, Finpari предлага договори тип стълба. Печалбата на търговеца се определя от броя на точките, достигнати от цената.

Офертата може да се увеличи няколко пъти при опцията “one touch”.

По време на сделката може да удвоите сумата или да направите обратна сделка (да откриете сделка в обратната посока) или да затворите опцията рано, без да чакате да изтече.

Базови активи

Този брокер ви позволява да използвате различни валути, акции, стоки и индекси. Търговецът има възможността да тъгува с валутни двойки, т.е. да избира различни категории активи.

Депозит по сметката

Платформата позволява да депозирате средства чрез кредитни карти, голям брой системи за електронно плащане, включително WebMoney. Finpari, приема и биткойни.

Теглене

Тегленето се извършва по същата сметка, използвана за зареждане на акаунта за търговия. Платформата позволява теглене на пари в рамките на един час за всички регистрирани търговци без изключение и независимо от вида на сметката.

Копиране на сделки на водещи търговци

Новите търговци може да използват не само демо акаунт, за да се научат как да търгуват, но и да копират сделки на професионалните търговци. Това помага за изкарването на доходи дори без специални умения.

Видове акаунти и бонуси

Системата предлага три вида акаунти: бронзов, сребърен и златен. Бронзовият акаунт може да се открие с депозиране на $250 (минимална сума), сребърният – $1000 и златният – $3000. В зависимост от вида на акаунта сумата на бонуса ще бъде съответно 20%, 50% и 100%. Сребърният и златният акаунт предлагат възможността да направите две сделки, при които печелите при всяко положение. Ако в резултат на тези сделки търговецът изгуби пари, брокерът ще го компенсира напълно, предоставяйки му бонус средства.

Мобилна търговия

Finpari предлага възможност да търгувате с различни мобилни устройства, включително Apple и Android, което е подкрепено от напълно развита мобилна платформа. Това прави търговията достъпна по всяко време и от всяко място.

Обучение

В допълнение към видео урок за търговия с опции и безплатна книга, която може да се прочете на уебсайта, брокерът предлага възможността за присъствие на онлайн уебинари, водени от успешен търговец. Обучението е на разположение на потребителите, регистрирани в системата, докато за уебинарите е необходим баланс от $ 1000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *