Пълен преглед на брокера No1options

Добрият продукт не се нуждае от реклама, качествата му сами говорят и брокерът на бинарни опции No1options го доказва. Брокерът съществува от 2 години, но показва активен растеж сред търговците. Никаква реклама и прегледи не привличат търговците толкова, колкото добрата среда за търговия, удобна платформа за търговия и най-важното – отношението към клиентите. След кат търговците видят тези характеристики, присъствието им в платформата е най-добрата реклама за брокера. И No1options вижда това.

Брокерската платформа за търговия No1options е много функционална. Тя ви позволява не само да променяте интервалите на графика в зависимост от изтичане на периода на опцията, но използва и технически показатели. Това позволява на сигналите на техническите показатели, на базата на директната настояща цена, да планират данни, което значително увеличава точността на самите сигнали и оттук ефективността на сделката. Освен това е възможно да инсталирате опциите Stop Loss and Take Profit за FX / CFD опции, което не само може да предотврати загубите, но и гарантира печалба.

Платежни операции

Системата на брокер No1options не изисква такса за теглене. Комисионна се плаща само на системата, в която търговецът печели парите си. Минималната сума за теглене също не е ограничена. Процедурата по тегленето е ограничена до 3 дни. Тъй като No1options се регулира от FSA (Орган за финансови услуги), известен със строгите си изисквания за финансови операции, при първото теглене търговецът трябва да премине процес на верификация (потвърждение) на информацията в акаунта и данните от паспорта. За прехвърляне на средства за депозиране може да използвате карта или банкова сметка. Тъй като това са най-често срещаните и евтини начини, брокерът не обърква търговците с други системи.

Инструменти за търговия

Брокерът No1options има около 70 инструмента за търговия, сред които валутни двойки, акции, индекси и стоки. Тези инструменти не са избрани случайно. Брокерът предлага само най-предсказуемите, често срещани валутни двойки. Това се прави за удобство на търговците. Публикуват се прогнози и сигнали за представените двойки. Представени са само най-стабилните акции, които имат голям потенциал за растеж. Тази група включва само акциите на онези компании, информацията за чиято дейност е достъпна в итернет. Борсовите индекси са представени от най-важните борсови индекси. Сред стоките са продукти, които имат тясно взаимодействие с валутите. Това помага на търговците, които използват взаимодействието, и увеличава тяхната печалба.

Сигурност

От правна гледна точка търговците на дружеството са защитени от строгите регламенти на FSA, налагани на финансовите компании, регистрирани в Лондон. От техническа гледна точка всички финансови и търговски операции са защитени от SSL. Всички депозити в системата на брокера No1options са застраховани от Geotrust.

Поддръжка

Брокерът No1options е създаден от група успешни бивши търговци, които са наясно с основните проблеми на услугите за поддръжка и брокерите знаят колко трудно може да е да се свържете с мениджър по поддръжката, след което дълго да чакате отговор, а често той да е безполезен. Затова се обръща специално внимание на услугите по поддръжката. Тя работи денонощно, а мениджърите  дават точни отговори на зададените им въпроси.

Предимства на No1options:

  • Брокерът се контролира от авторитетен орган
  • Иновативна платформа за търговия
  • Внимателно разработен набор от инструменти за търговия
  • Високи коефициенти на опциите

Заключение

No1Options претендира да е активно развиващ се млад брокер, който постоянно печели пазарен дял. Брокерът No1Options е създаден от бивши търговци, което означава по-качествено ниво на обслужване. Тестват от личен опит, брокерът No1options наистина дава възможност не само да търгувате, но и да печелите пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *